Tijdens de bijeenkomst van 13 april jl. voor de practoraten Zorg, Welzijn & Sport op locatie Summa Zorg was er weer een afwisselend programma.

Een greep uit het programma: “Rondkijken, zelf ervaren en met studenten in gesprek over zorgtechnologie in het experience lab van  practoraat Samen Slim Zorgen, hoe betrek je (MBO) studenten bij onderzoek,  uitwisselen Good practices en elkaar op de hoogte brengen van landelijke initiatieven”. Een zinvolle bijeenkomst. Mocht je een volgende keer willen aansluiten, zie ook https://www.practoraten.nl/practoratenplatforms/ voor meer informatie en data voor nieuwe bijeenkomsten.

Lees meer over: Het practoraat

Minister Dijkgraaf op bezoek bij het practoraat!

Minister Dijkgraaf op bezoek bij het practoraat!

Op 13 februari mochten we minister Dijkgraaf bij het Summa College verwelkomen. Met dank aan enthousiaste docenten en studenten hebben we toegelicht hoe we met het practoraat bij Summa Zorg een bijdrage leveren aan kennisontwikkeling en zorginnovatie. Samenwerking met...

Studenten Summa Fashion maken zorgrobots ‘menselijker’

Studenten Summa Fashion maken zorgrobots ‘menselijker’

Studenten van Summa Fashion hebben zorgrobots in modieuze kleding gestoken. Met mooie outfits zouden ze mensen met een beperking, mensen met dementie en andere gebruikers meer aan moeten spreken. De robotmaatjes verschijnen op donderdag 22 december in hippe outfits op de catwalk bij Summa Zorg.