Laurent de Vries (rechts op de foto) is de voorzitter van het College van Bestuur van het Summa College. Hij is dat sinds een klein jaar, daarvoor heeft hij onder andere bestuursfuncties binnen de zorg vervuld. Hij was dan ook zeer geïnteresseerd in de activiteiten van het practoraat Samen Slim Zorgen. Daarom heeft hij recent een bezoek aan het practoraat gebracht.  Een mooie gelegenheid om Laurent bij te praten over ‘wie wij zijn’, ‘waar we voor staan’ en ‘onze aanpak’.

Natuurlijk was er ook tijd voor actie en heeft Laurent een demo gekregen van de door ons ontwikkelde Verpleegkunde game en zelf een VR toepassing ervaren. We zijn natuurlijk erg trots op de positieve  feedback die we kregen en de aanmoediging om op de ingeslagen weg door te gaan.

Lees meer over: Het practoraat

Start Stimulanz project

Start Stimulanz project

Op 21-09-2023 was de aftrap van het StimulanZ project waarin we vanuit het practoraat Samen Slim Zorgen van Summa Zorg samen met (Belgische) partners simulatieomgevingen voor de zorg gaan doorontwikkelen. Het project wordt mogelijk gemaakt door financiële steun van de...