Laurent de Vries (rechts op de foto) is de voorzitter van het College van Bestuur van het Summa College. Hij is dat sinds een klein jaar, daarvoor heeft hij onder andere bestuursfuncties binnen de zorg vervuld. Hij was dan ook zeer geïnteresseerd in de activiteiten van het practoraat Samen Slim Zorgen. Daarom heeft hij recent een bezoek aan het practoraat gebracht.  Een mooie gelegenheid om Laurent bij te praten over ‘wie wij zijn’, ‘waar we voor staan’ en ‘onze aanpak’.

Natuurlijk was er ook tijd voor actie en heeft Laurent een demo gekregen van de door ons ontwikkelde Verpleegkunde game en zelf een VR toepassing ervaren. We zijn natuurlijk erg trots op de positieve  feedback die we kregen en de aanmoediging om op de ingeslagen weg door te gaan.

Lees meer over: Het practoraat

Minister Dijkgraaf op bezoek bij het practoraat!

Minister Dijkgraaf op bezoek bij het practoraat!

Op 13 februari mochten we minister Dijkgraaf bij het Summa College verwelkomen. Met dank aan enthousiaste docenten en studenten hebben we toegelicht hoe we met het practoraat bij Summa Zorg een bijdrage leveren aan kennisontwikkeling en zorginnovatie. Samenwerking met...