Op 21-09-2023 was de aftrap van het StimulanZ project waarin we vanuit het practoraat Samen Slim Zorgen van Summa Zorg samen met (Belgische) partners simulatieomgevingen voor de zorg gaan doorontwikkelen.
Het project wordt mogelijk gemaakt door financiële steun van de Europese Unie, het Nederlandse Ministerie van EZK en de Provincie Noord-Brabant.

Op 1 september startte niet alleen het nieuwe schooljaar, maar ook een nieuw Interreg Vlaanderen-Nederland project: StimulanZ. Dit project zet in op een sterke grensoverstijgende samenwerking tussen onderwijsinstellingen om, via hybride leeromgevingen, de verbinding tussen het onderwijs en de noden vanuit de zorg-arbeidsmarkt te versterken.

      

De volgende partners werken de komende drie jaar samen in dit project: Fontys Hogeschool, Summa College, Universiteit Antwerpen, AG Stedelijk Onderwijs Antwerpen, RTC Antwerpen, Hogeschool VIVES, AP Hogeschool Antwerpen en Avans Hogeschool.

Wil je graag meer weten over StimulanZ? Ontdek dan de nieuwe webpagina: https://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dese/dienst-werk/stimulanz0.html
Of schrijf je in op de nieuwsbrief: http://web.provincieantwerpen.be/cn/avrml/GKC

 

Lees meer over: Het practoraat